Ο Καραλής απάντησε στο «Μόνη και Έρημη» για την ΑΕΚ: «Πάντα έτσι ήταν, είναι και θα είναι - Περήφανοι για αυτό!»

Ο Καραλής απάντησε στο «Μόνη και Έρημη» για την ΑΕΚ: «Πάντα έτσι ήταν, είναι και θα είναι - Περήφανοι για αυτό!»
Photo Credits: INTIME

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής σχολίασε το πρωτοσέλιδο της σημερινής «SportDay»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «περίεργα» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πιο τρανή απόδειξη την πλειοψηφία των ομάδων που τάχθηκαν υπέρ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, για το ζήτημα «της οργάνωσης επαγγελματικής διαιτησίας και συναφή θέματα διαιτησίας».

Η μόνη ομάδα που από την αρχή πήρε τίμια και ξεκάθαρη θέση απέναντι στον Άγγλο αρχιδιαιτητή ήταν η Ένωση, ενώ οι υπόλοιποι εσχάτως κάνουν… κωλοτούμπες.

Με αφορμή το παραπάνω ζήτημα, η αθλητική εφημερίδα SportDay στο σημερινό της πρωτοσέλιδο εξέθεσε την θέση των «κιτρινόμαυρων» με την φράση «Μόνη και Έρημη».

Η απάντηση της ΑΕΚ

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής σχολίασε το πρωτοσέλιδο και με ανάρτηση του στο Instagram έγραψε: «Η…περιττή πληροφορία της ημέρας. ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν, είναι και θα είναι. ΕΜΕΙΣ το ξέρουμε κύριοι. Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ της ιστορίας μας. Και είμαστε ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ για’ αυτό.

Υ.γ Άλλοι έχουν -ψευδως- οικειοποιηθεί την δική μας αλήθεια (“ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και όλοι τους”)».

Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X