Ο Αθανασιάδης δεν έχει φέρει πρόταση πώλησης, «ψάχνει» την ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ

Ο Αθανασιάδης δεν έχει φέρει πρόταση πώλησης, «ψάχνει» την ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανασιάδης... επιστρέφει στην ΑΕΚ και μαζί του φέρνει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία της και αύριο αναμένεται να μπουν και οι διεθνείς της, όπως και ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο τερματοφύλακας που τα πήγε πολύ καλά με την φανέλα της Σερίφ Τιρασπόλ πέρυσι στους ομίλους του Champions League, αναμένεται να είναι ο 2ος τερματοφύλακας πίσω από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας πάντως παρά τις εκτιμήσεις προ μηνών, δεν έχει φέρει πρόταση για την πώληση του. Και αυτό δείχνει πολλά για την θέση του στην αγορά και αν μπορεί να περιμένει η ΠΑΕ χρήματα από πώληση του. Για αυτό και σιγά-σιγά όλα δείχνουν ότι μένει… ΑΕΚ.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Αθανασιάδης ξεκινά προετοιμασία με την ΑΕΚ, πίσω από τον Στάνκοβιτς, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος θέλει ανανέωση συμβολαίου με την Ένωση καθότι το τρέχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2023. Και αυτό με αύξηση αποδοχών… Ο Αθανασιάδης μετρά με την φανέλα της ΑΕΚ 21 ματς πρόπερσι, δεχόμενος 32 τέρματα.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ άρχισε προετοιμασία με Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρη, Γκίνη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι τρεις πρώτοι μαζί με τον Αθανασιάδη αναμένεται να πάνε και στην Ολλανδία.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X