Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν φύγει ο Κριστιάνο, θα το προσπαθήσει για Λεβαντόφσκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν φύγει ο Κριστιάνο, θα το προσπαθήσει για Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η διοίκηση της ομάδας θα στραφεί προς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και τρεις μέρες η επιθυμία αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει «φωτιά» στα παγκόσμια ΜΜΕ! Μετά την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», ο Πορτογάλος σταρ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Το γεγονός πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έμειναν εκτός Champions League, ήταν το… κερασάκι στη τούρτα!

Ο πρώτος σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Οι άνθρωποι του κλαμπ του υπενθύμισαν πως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι προς πώληση.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως θέλουν να είναι προετοιμασμένοι. Εάν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρονάλντο γίνει πραγματικότητα, τότε θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ο Πολωνός σούπερ σταρ είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί όμως δεν τα έχουν βρει ακόμα με τη Μπάγερν Μονάχου στο οικονομικό. Και η αλήθεια είναι πως ο αγγλικός σύλλογος έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση από τους «μπλαουγκράνα»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X