Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε δύο μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε δύο μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε τις προσθήκες του Φρανκ Κεσί και του Αντρέας Κρίστενσεν μέχρι το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η σημερινή(4/7) μέρα για τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Το Καταλανικό κλαμπ ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν. Οι παίκτες τα είχαν βρει με τον σύλλογο εδώ και καιρό και απέμενε μόνο η επισημοποίηση τους.

Αυτή λοιπόν έγινε σήμερα. Πρώτος ανακοινώθηκε ο Ιβοριανός χαφ. Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στη Μίλαν, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα φοράει για τέσσερις σεζόν τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ο ετήσιος μισθός του θα φτάνει τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε και η δεύτερη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα. Ο Αντρέας Κρίστενσεν έμεινε ελεύθερος μετά από δέκα χρόνια στη Τσέλσι και υπέγραψε και αυτός τετραετές συμβόλαιο. Ο Δανός στόπερ με την εθνική ομάδας της πατρίδας του μετράει 57 συμμετοχές κκαι δύο γκολ. Όσον αφορά τη ρήτρα του 26χρονου στόπερ, αυτή ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X