Η ΑΕΚ «τρέχει» για να έχει στην Ολλανδία δύο νέα στόπερ!

Η ΑΕΚ «τρέχει» για να έχει στην Ολλανδία δύο νέα στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχωρά ώστε να είναι έτοιμη στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να έχει αποκτήσει δύο στόπερ μέχρι να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδίας.

Στην Ένωση κινούνται στα «κόκκινα» για να υπάρξει συμφωνία με παίκτες όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Η απόκτηση στόπερ αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» αυτή τη στιγμή καθώς διαθέτει περιορισμένες επιλογές ο Αλμέιδα για να δουλέψει. Ως εκ τούτου, όλο το βάρος πέφτει εκεί.

Στην ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις κινήσεις που θέλουν πριν αναχωρήσουν για την Ολλανδία.

Στο μεταξύ, το δεύτερο απόκτημα της Ένωσης αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα έχοντας ήδη υπογράψει από την περασμένη εβδομάδα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 29χρονος Δανός μέσος θα υποβληθεί την Τρίτη σε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη να ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα. Έτσι θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X