«Καμπάνες» σε Τσιτσιπά και Κύργιο για τo beef τους!

«Καμπάνες» σε Τσιτσιπά και Κύργιο για τo beef τους!

Πρόστιμα σε Στέφανο Τσοτσιπά και Νικ Κύργιου, ύψους 10 και 4.000 δολαρίων αντίστοιχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρόστιμα τιμώρησε η διοργανώτρια Αρχή του Wimbledon, τόσο τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και τον Νικ Κύργιο, για την απρεπή συμπεριφορά που επέδειξαν αμφότεροι, κατά την διάρκεια του πρόσφατου αγώνα τους.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας πρωταθλητής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων και ο Ελληνοαυστραλός αντίπαλός του με 4.000 δολάρια από την «All England Lawn Tennis and Croquet Club», όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Ως γνωστόν, ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου για τον τρίτο γύρο του Grand Slam, που έληξε με νίκη 3-1 του Κύργιου, έλαβε διαστάσεις… μονομαχίας.

Αρχικά, όταν αυτός άρχισε να επιτίθεται στον υπεύθυνο γραμμής. ενώ στην συνέχεια, ζήτησε τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά, ο οποίος εκτόξευσε μία μπάλα στις εξέδρες!

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως, μόλις έμαθε την απόφαση των διοργανωτών, ο Κύργιος ανήρτησε στο Twitter ένα εικονίδιο που… ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X