Marca: «Αμφιβολίες στη Ρεάλ για Λάσο»

Marca: «Αμφιβολίες στη Ρεάλ για Λάσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στη Ρεάλ. Όπως αναφέρει η Marca, η διοίκηση της «βασίλισσας» έχει αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του Πάμπλο Λάσο μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε στη διάρκεια των playoffs της ACB και σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον αφήσει εκτός πάγκου την ερχόμενη σεζόν.

Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίζεται βέβαιος πως είναι απόλυτα υγιής και ικανός να ηγηθεί προπονητικά των Μαδριλένων από την πρώτη μέρα προετοιμασίας για τη νέα περίοδο επιστρέφοντας στη θέση του αντί του συνεργάτη του, Τσους Ματέο. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, το πρόβλημα υγείας δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και άλλωστε ο ίδιος ήταν κοντά στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια των τελικών. Όπως αναφέρει η Marca, προέκυψε εσωτερικό πρόβλημα με τον γιατρό της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υπογράψει για την απαλλαγή του Λάσο.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις του Λάσο με τη διοίκηση της Ρεάλ δεν είναι και οι καλύτερες, παρότι η ομάδα στη δεκαετία που βρίσκεται στον πάγκο της έχει πάρα πολλές επιτυχίες, εντός κι εκτός Ισπανίας. Η Marca επισημαίνει πως ο Ισπανός δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης για τον πάγκο το 2012, αλλά επελέγη όταν ο Γιάσμιν Ρέπεσα αρνήθηκε λόγω της παράλληλης ενασχόλησής του στην εθνική Κροατίας, ενώ το 2014 είχε βρεθεί μια ανάσα από την έξοδο και ο Φώτης Κατσικάρης ήταν ο επικρατέστερος αντικαταστάτης. Τελικά όμως παρέμεινε στη θέση του και οδήγησε τη Ρεάλ, μεταξύ άλλων, και στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας δύο φορές.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X