Τρομερή κίνηση της Ρεάλ: Προσφέρει έναν χρόνο ξεκούραση στον Λάσο με πλήρεις αποδοχές

Τρομερή κίνηση της Ρεάλ: Προσφέρει έναν χρόνο ξεκούραση στον Λάσο με πλήρεις αποδοχές
Photo Credits: INTIME

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Πάμπλο Λάσο πριν από τους τελικούς της ACB θορύβησε τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, που προχώρησαν σε μια τρομερή κίνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάμπλο Λάσο «σημάδεψε» τους τελικούς της ACB. Το έμφραγμα το οποίο υπέστη σόκαρε άπαντες, με σύσσωμη την ομάδα της Μαδρίτης να στέκεται στο πλευρό του. Κάτι που φαίνεται ως και σήμερα.

Ο Ισπανός κόουτς ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση, όμως οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τα μέτρα τους, για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elespanol.com η διοίκηση της Ρεάλ πρότεινε έναν χρόνο ξεκούρασης στον Λάσο με εγγυημένες αποδοχές. Με άλλα λόγια, του πρότεινε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο, με τα χρήματά του να κατατίθενται κανονικά.

Ο Λάσο δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο έχει την επιλογή ακόμα και να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ, σε περίπτωση που υπάρξει διάσταση απόψεων.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X