Ακόμα ονειρεύονται τον Αραούχο στη Λας Πάλμας!

Ακόμα ονειρεύονται τον Αραούχο στη Λας Πάλμας!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο στα όνειρα της Λας Πάλμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μόνο στα όνειρα μπορούν να τον αγγίζουν». Αυτόν τον στίχο θα αφιέρωναν από την ΑΕΚ στην Λας Πάλμας η οποία με το παραμικρό ασχολείται με τον Σέρχιο Αραούχο.

Αυτή τη φορά, το «Canary Islands 7» λέει ότι «Ο Αραούχο ξεκίνησε την προετοιμασία του με την ΑΕΚ, αλλά ακόμα θέλει να γυρίσει στη Λας Πάλμας. Η αποχώρησή του από την Ελλάδα είναι όμως περίπλοκη καθώς έχει συμβόλαιο με την ελληνικό ομάδα η οποία έχει ακόμα να δώσει 750.000 ευρώ στη Λας Πάλμας».

Η ΑΕΚ όταν είχε ξεσπάσει ξανά παραφιλολογία στην Ισπανία για τον Αραούχο, είχε διαψεύσει το σενάριο οποιαδήποτε μετακίνησής του.

Ο «ινδιάνος» από την Αργεντινή, ο περίεργος «Κινέζος» είναι από τους πρώτους που στην ΑΕΚ βρήκε τη δική του γη της επαγγελίας. Και τώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία και ψάχνει κάπου για να πιαστεί ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια της, ο Αραούχο δεν μπορεί να λείπει από το προσκλητήριο. Αυτό της OPAP Arena.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X