ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια η ομάδα Vintage Volley Γυναικών- Νίκησε στον τελικό με 3-2 τον ΑΣΠ Γλυφάδας

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια η ομάδα Vintage Volley Γυναικών- Νίκησε στον τελικό με 3-2 τον ΑΣΠ Γλυφάδας
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της ΑΕΚ σήκωσαν μια ακόμη κούπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη επιτυχία για την γυναικεία ομάδα Vintage της ΑΕΚ η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα αήττητη.

Η «Ένωση» μετά τον ημιτελικό νίκησε και στον τελικό τον ΑΣΠ Γλυφάδας με 3-2 σετ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Αττικής. Οι «κιτρινόμαυρες» σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να σηκώσουν το τρόπαιο αήττητες. Η ΑΕΚ έκανε συγκλονιστική ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. Έχασε με 26-28 και 17-25 τα δύο πρώτα σετ αλλά δεν το έβαλε κάτω. Με ψυχή και εξαιρετικό παιχνίδι κατάφερε να γυρίσει το ματς ισοφάρισε σε 2-2 και στο τάι μπρέικ ήταν καταιγιστική κερδίζοντας με 15-5.

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος και συνεχάρη τις «κιτρινόμαυρες» για την επιτυχία τους και πανηγύρισε μαζί τους το τρόπαιο, το οποίο από τις επόμενες ημέρες θα κοσμεί την πλούσια τροπαιοθήκη της ΑΕΚ. Η διοίκηση συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου.

ΑΕΚ- ΑΣΠ Γλυφάδα 3-2 (26-28, 17-25, 25-17, 25-13, 15-5)

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X