Ραχίμ Στέρλινγκ: Πουλάει το σπίτι του στον Αλεξάντερ Άρνολντ και οι φήμες... φουντώνουν

Ραχίμ Στέρλινγκ: Πουλάει το σπίτι του στον Αλεξάντερ Άρνολντ και οι φήμες... φουντώνουν
Photo Credits: INTIME

Η αποχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ των «πολιτών» βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας να έχουν εδώ και καιρό φτάσει ένα τέλμα, που φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεραστεί.

Υπό αυτό το πρίσμα η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ήταν αρνητική σε μία ενδεχόμενη παραχώρησή του έναντι ενός ικανοποητικού βάσει των συνθηκών αντιτίμου, με την Τσέλσι να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα φέρνουν τον Στέρλινγκ πολύ κοντά στους Λονδρέζους.

Τα σημερινά νέα έχουν να κάνουν με την πρόθεση του Άγγλου εξτρέμ να πουλήσει το σπίτι που κατοικεί στο Μάντσεστερ αξίας 5,2 εκ. ευρώ και μάλιστα έχει ήδη βρει τον αγοραστή με τον οποίο είναι σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή, ο οποίος, σύμφωνα με την «Mirror, δεν είναι άλλος από τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνορλντ της Λίβερπουλ.

Ακόμη ένα στοιχείο που φανερώνει πως οι συζητήσεις προχωράνε και η μεταγραφή βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της. Αναμένεται να φτάσει κάπου στα 52 εκ. ευρώ και να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας που έρχεται.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X