ΑΕΚ: Προσελκύει παίκτες με κίνητρο το Μουντιάλ 2022!

ΑΕΚ: Ο Γιόνσον ήρθε με καλά νέα
Photo Credits: INTIME

Υπάρχουν οφέλη και αγωνιστικά αλλά πλέον και οικονομικά για τις ομάδες από τους «μουντιαλικούς» παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως πάντα για όλες τις ομάδες, ειδικά τις ελληνικές, έχει σημασία να διαθέτουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν με τις εθνικές τους ομάδες σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Σε παλιότερες εποχές άλλωστε, το να ερχόταν ένας “μουντιαλικός” παίκτης, ήταν τεράστια υπόθεση. Υπάρχουν οφέλη και αγωνιστικά αλλά πλέον και οικονομικά για τις ομάδες.

Και η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την φετινή της μεταγραφική ενίσχυση, προσθέτοντας ποδοσφαιριστές που έχουν ως κίνητρο να κερδίσουν μια θέση στην αποστολή της εθνικής τους ομάδας, που θα ταξιδέψει τον Νοέμβρη στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει καταφέρει να μπει στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σερβίας. Και το μήνυμα που έχει πάρει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντράγκαν Στοϊκόβιτς, είναι πως αν συνεχίσει να βρίσκεται σε ομάδα που να παίζει σταθερά και με υψηλό επίπεδο απόδοσης, θα βρίσκεται μέσα στις επιλογές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που ο Γκατσίνοβιτς επέλεξε και την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως θα πρέπει με την εικόνα που θα έχει στα ματς της “Ενωσης” να κερδίσει την θέση του στην εθνική ομάδα, για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X