Η συγκλονιστική ιστορία με τον Ρόα - «Πέθανε η μητέρα του και είναι εδώ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο για εμάς»

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το Κάρλος Ρόα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν πολλά απ’ όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην παρουσίασή του από την ΑΕΚ, που πραγματικά ήταν ξεχωριστά και συνάμα τόσο ποδοσφαιρικά.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα από τον οποίο έμαθε τι σημαίνει πίεση. «Πίεση είναι να μην έχει να ταΐσεις το παιδί σου. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος», απάντησε σχετικά με το αν νιώθει πίεση που θα φτιάξει την ομάδα της OPAP Arena. Μια ομάδα ξεχωριστής σημασίας για τον κόσμο της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της ίδιας απάντησης μίλησε για τον συνεργάτη του, προπονητή τερματοφυλάκων Κάρλος Ρόα, ο οποίος έχασε τη μητέρα του πριν λίγες ημέρες και δεν έφυγε από την Ελλάδα.

«Στο ποδόσφαιρο όταν το κάνεις με πάθος τα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν μπορεί και όχι. Εμείς είμαστε εργατικοί. Δεν κινούμαστε με βάση τα χρήματα αλλά με βάση τη δόξα. Όταν μιλάω έτσι εκπροσωπώ όλο το σταφ που με συνοδεύει. Γιατί κάθε φορά μετακινούνται μαζί αρκετές οικογένειες.

Για παράδειγμα πριν τρεις μέρες απεβίωσε η μητέρα του Κάρλος Ρόα και εμείς είμαστε εδώ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η δουλειά που διαλέξαμε. Μας δίνει μερικές φορές πόνο, αλλά και χαρά. Μας κάνει να δουλεύουμε ως οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όσο για το γήπεδο, έχω μεγάλο ενθουσιασμό. Και πιστεύω ότι αυτή την πίεση θα τη μεταφέρουμε στον αντίπαλο που θα έρχεται στο γήπεδό μας. Η ιδέα που έχουμε είναι ο κόσμος να είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Ματίας Αλμέιδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X