Αλμέιδα: «Να πείσω τον Μελισσανίδη να μου κάνει 10 χρόνια συμβόλαιο»

Αλμέιδα: «Να πείσω τον Μελισσανίδη να μου κάνει 10 χρόνια συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Η ατάκα του Ματίας Αλμέιδα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε σήμερα από την ΑΕΚ!

Μίλησε στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά και εξ αρχής έδειξε πως είναι διαβασμένος σχετικά με το κλαμπ, ενώ υπογράμμισε αρκετές φορές ότι είναι τιμή για εκείνον που βρίσκεται στην Ένωση.

Μια από τις τελευταίες ερωτήσεις που του έγιναν στη συνέντευξη Τύπου που διήρκησε περίπου μία ώρα, αφορούσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλμέιδα να λέει πως ελπίζει με τη δουλειά του να πείσει τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να του δώσει συμβόλαιο 10 ετών.

«Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Ό,τι λέμε μένει πάντα μεταξύ μας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε. Όπως το έκανα και στα προηγούμενα κλαμπ που ήμουν πριν, έτσι και τώρα θα κάνω το ίδιο. Χάρηκα και για τη σημερινή συζήτηση. Αυτό που μένει είναι η ομάδα να έχει καλή απόδοση και να πείσω τον πρόεδρο (σ.σ. Δημήτρη Μελισσανίδη) να μου κάνει δέκα χρόνια συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X