Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ!

Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάστηκε από την Ένωση!

Στα Σπάτα έλαβε χώρα η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Αργεντινού τεχνικού που νωρίτερα σήμερα γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τους παίκτες του.

Δείτε εικόνες από την παρουσίαση του Ματίας Αλμέιδα:

Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ! Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X