ΑΕΚ: Ομιλία του Αλμέιδα στους παίκτες μετά την προπόνηση!

ΑΕΚ: Ομιλία του Αλμέιδα στους παίκτες μετά την προπόνηση!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πρώτη» προπόνηση σήμερα για την ΑΕΚ!

Στις 09:30 το πρωί τα Σπάτα γέμισαν για την πρώτη συγκέντρωση της νέα σεζόν, με τους παίκτες να περνούν τις προηγούμενες δύο ημέρες από ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Ο Ματίας Αλμέιδα προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του ξεκινώντας το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ που μπαίνει στην εποχή της OPAP Arena και στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια.

Μετά το τέλος της σημερινής πρώτης προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα που γίνονται οι προβολές βίντεο στα Σπάτα και τους μίλησε για περίπου μισή ώρα.

Όλα αυτά πριν την παρουσίασή του από την ΑΕΚ, η οποία παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 11:30, θα ξεκινήσει στις 12:30.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και πάνω από ένα μήνα διευθετώντας όλες τις λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας και έχοντας σημαντικό λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X