Καθόρλα: Ανανέωσε και για τη νέα σεζόν με την Αλ Σαντ

Καθόρλα: Ανανέωσε και για τη νέα σεζόν με την Αλ Σαντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάντι Καθόρλα που κάποτε άκουσε ότι θα ήταν τυχερός αν κατάφερνε να περπατήσει κανονικά, ανανέωσε και για τη νέα σεζόν στην Αλ Σαντ!

Ο Ισπανός στερήθηκε αρκετά το ποδόσφαιρο στο παρελθόν λόγω του μικροβίου που τον οδηγούσε συνεχώς στο χειρουργείο κι έτσι τώρα όσο μπορεί θα εξαντλεί κάθε περιθώριο για να παραμένει στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Αλ Σαντ θα τον έχει στο ρόστερ της και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Κατάρ, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο στον οποίο έχει ήδη μετρήσει δυο ποδοσφαιρικές χρονιές.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν και όσο βρισκόταν στην Άρσεναλ, ένα μικρόβιο στο πόδι του ήταν τρομερά δύσκολο να εντοπιστεί, τον ανάγκασε να μπει στο χειρουργείο 8 φορές, έχασε 8 εκατοστά από τον Αχίλλειο τένοντά του, όμως, κατάφερε να επιστρέψει. Κι όχι απλά να παίξει μπάλα, αλλά να ξαναβρεθεί και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Κι όλα αυτά, έχοντας ακούσει από τους γιατρούς να του λένε «αν καταφέρεις και περπατήσεις ξανά δίχως πρόβλημα για να είσαι ικανός να παίζεις με τον γιο σου, θα είναι ευτύχημα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X