Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Μαγιόρκα για διακοπές βρίσκεται η οικογένεια Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αλλά και τα παιδιά τους επιβιβάστηκαν σε ένα γιοτ αξίας 6 εκατ. ευρώ θέλοντας να απολαύσουν προσωπικές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά οι παπαράτσι τούς εντόπισαν.

Ο 37χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φλέξαρε» τα μούσκουλά του, ενώ η αγαπημένη του εντυπωσίασε με το κορμί της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου γέννησε.Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ) Η εντυπωσιακή Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο στη Μαγιόρκα (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X