Τσιτσιπάς: «Μου έκανε bullying» - Κύργιος: «Εχει σοβαρά θέματα» (VIDEO)

Τσιτσιπάς: «Μου έκανε bullying» - Κύργιος: «Εχει σοβαρά θέματα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φιλία των Στέφανου Τσιτσιπά και Νικ Κύργιου φαίνεται πως… χαλάει.

Τα όσα είπαν οι δύο αντίπαλοι στη συνέντευξη Τύπου ο ένας κατά του άλλου, είναι αρκετά χοντρά, με τον Στέφανο να δείχνει πως δε χώνεψε την ήττα και τον Κύργιο να τον χαρακτηρίζει «soft» λέγοντας πως ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που προκαλούσε.

Τσιτσιπάς: «Τον σημάδεψα»

Στο παιχνίδι όταν ο Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε, σημάδεψε με δύναμη τον Κύργιο, αλλά δεν το πέτυχε. Παραδέχτηκε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου ότι το έκανε επίτηδες!

«Σημάδεψα τον αντίπαλό μου, αλλά αστόχησα. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό, δεν είναι εντάξει. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει. Υπάρχει οργή πίσω από αυτό, είναι σίγουρο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω έτσι, αλλά δεν γίνεται να είμαι σαν ρομπότ και να το αγνοήσω. Συνέβη τρεις, τέσσερις φορές. Μια φορά, το καταλαβαίνω. Αλλά όταν συμβαίνει τόσες φορές, σε εκνευρίζει. Γιατί είσαι εκεί και κάνεις τη δουλειά σου και ακούς θόρυβο από την άλλη πλευρά χωρίς κανέναν λόγο» ανέφερε ο Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Είναι ένα συνεχές bullying αυτό που κάνει. Κάνει bullying στους αντιπάλους του. Πρέπει να ήταν νταής στο σχολείο του και εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβιβάζουν έτσι άλλους ανθρώπους. Έχει κάποια καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, αλλά έχει και μια κακή πλευρά, η οποία μπορεί να κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του».

«Φταίω για το μπαλάκι στην κερκίδα»

Παρ’ όλα αυτά τον συνεχάρη στο ματς στο τέλος του αγώνα, ωστόσο είπε πως θα προτιμούσε να την αποφύγει. Παραδέχτηκε πάντως και τα λάθη του ο Τσιτσιπάς.

«Ήταν πολύ άσχημο εκ μέρους μου. Δεν το έχω ξανακάνει, να πετάξω την μπάλα έξω από το court. Ζήτησα συγγνώμη από τους ανθρώπους, δεν ξέρω τι συνέβαινε στο κεφάλι μου. Ήταν και όλο αυτό το τσίρκο στην άλλη πλευρά του φιλέ. Είχε αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό. Απλά συνέβη, δεν χτύπησα κανένα. Χτύπησα έναν τοίχο, ευτυχώς. Δεν θα το ξανακάνω, είναι σίγουρο. Είναι ευθύνη μου, όμως κάτι προκάλεσε αυτή τη συμπεριφορά στην οποία δεν έχω συνηθίσει τον εαυτό μου» ανέφερε το Νο5 του κόσμου και κατέληξε:

«Πρέπει να βρεθούμε και να μπει ένας κανόνας. Γιατί να μιλάς όταν παίζεις; Δεν βγάζει νόημα. Κάνουμε τη δουλειά μας εκεί έξω, το τένις είναι το πιο σημαντικό. Σε κάθε πόντο σήμερα ένιωθα ότι κάτι συνέβαινε στην άλλη πλευρά του φιλέ. Προσπαθούσα να μην μου αποσπάται η προσοχή, γιατί μπορεί και να γινόταν επίτηδες. Αυτός, όμως, είναι τρόπος να χειραγωγείς τον παίκτη. Κανείς άλλος δεν το κάνει αυτό. Κανείς άλλο δεν είναι τόσο εκνευρισμένος όλη την ώρα με κάτι, γίνεται τόσο εύκολα και γρήγορα. Ελπίζω οι παίκτες να καταλήξουν σε κάτι για να έχουμε καλύτερη εκδοχή του αθλήματος, να μην γίνεται αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, να μην επιτρέπεται».

Κύργιος: «Αυτός χτύπησε θεατή, όχι εγώ»

Όταν ήρθε η ώρα του Κύργιου να μιλήσει, ανέφερε πως «τσίρκο» έκανε το ματς ο Στέφανος, κατηγορώντας τον ότι χτύπησε κάποιον στην κερκίδα. O Αυστραλός εμφανίστηκε με μπλούζα… Ντένις Ρόντμαν και γέλασε μόλις άκουσε το σχόλιο περί bullying του Τσιτσιπά.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτό πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες. Δεν ξέρω τι να πω» απάντησε αρχικά στα σχόλια του Τσιτσιπά και συνέχισε με προκλητικό, είναι η αλήθεια, ύφος:

«Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές και μετά να πάει σε αυτό. Απορώ γιατί έμεινε στο court. Ξέρω ότι αν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, εγώ θα είχα αποβληθεί».

Ο Κύργιος υπεραμύνθηκε της συμπεριφοράς του, λέγοντας πως ο κόσμος τον συμπαθεί περισσότερο απ ότι τον Τσιτσιπά.

«Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν. Εγώ αισθανόμουν υπέροχα. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας το πούμε».

«Είναι πολύ soft ο Τσιτσιπάς»

Και συνέχισε ακάθεκτος ο Αυστραλός: «Είναι πολύ soft για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Αν επηρεάζεται από αυτό, αν αυτό τον κρατάει πίσω, αν αυτό επηρεάσει το παιχνίδι του, τότε είναι soft».

Ρωτήθηκε, μάλιστα, αν θα προτιμούσε να του τα πει όλα αυτά ο Τσιτσιπάς στα αποδυτήρια πρόσωπο με πρόσωπο και απάντησε πως ο Στέφανος… δεν θα το τολμούσε.

«Ποτέ δεν θα το κάνει αυτό. Δεν του πετούσα μπάλες στο πρόσωπο. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε οργή, δεν είχα οργή εναντίον του. Δεν ξέρω από προέρχονται όλα αυτά. Ο τύπος ήταν οργισμένος, διότι πέταξε την μπάλα εκτός σταδίου, πήγαινε προς το box του. Κάποια τριβή υπήρχε και, προφανώς, αν χάνεις πάλι από μένα εκνευρίζεσαι. Επίσης, να πω ότι ποτέ δεν έχω κάνει τέτοια χειραψία εγώ. Ακόμα και όταν αποβλήθηκα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ. Κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και λέω, μπράβο, ήσουν καλύτερος, εγώ δεν ήμουν όσο καλός χρειαζόταν. Δεν θα έρθει, λοιπόν, στα αποδυτήρια».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X