Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Έχει συμβόλαιο»

«Ο Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει τον Ρονάλντο για τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ζήτησε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ, αλλά η διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ απάντησε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκάλεσε ιδιαίτερο ντόρο στο Νησί. Ο νέος τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» υπολόγιζε κανονικά τον CR7, ενόψει της νέας σεζόν.

Το «σίριαλ» δεν έχει τελειώσει ακόμα. Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της επιθυμίας του Πορτογάλου σταρ, η Γιουνάιτεντ έδωσε «απάντηση».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Athletic», οι άνθρωποι του κλαμπ γνωστοποίησαν πως ο Κριστιάνο δεν πωλείται. Ταυτόχρονα υπενθύμισε στον 37χρονο αρχισκόρερ, πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Η ομάδα του Μάντσεστερ δεν θέλει με τίποτα να πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα της Premier League. Για αυτό και οι διοικούντες της έχουν εκνευρίστεί τόσο με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες όσο και με τον πρόεδρο της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι.

Φήμες στο Νησί λένε ότι ο νέος πρόεδρος των «μπλε» έχει προσεγγίσει τόσο τον παίκτη όσο και τον μάνατζερ. Πάντως δεν είναι μόνο οι Λονδρέζοι που θα θέλουν τον Κριστιάνο. Οι «μνηστήρες« θα είναι πολλοί..

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X