ΑΕΚ: Η περίεργη 27η Ιουλίου για τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ πήρε μόνος του πρωτοβουλία να χτυπήσει το πέναλτι!
Photo Credits: INTIME

Η Ουτρέχτη πολιορκεί τον Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος πρέπει να κρίνει το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, έφτασε. Αύριο (3/7) ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά. Με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την αρχή και τον Γενς Γιόνσον, αλλά και τους διεθνείς από την προσεχή Τετάρτη (6/7). Στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών με την έξτρα άδεια, έχει μπει και ο Νορντίν Άμραμπατ. Το ζήτησε και το πήρε για οικογενειακούς λόγους.

Το ζήτημα βεβαίως για την ΑΕΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν είναι αν ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις αύριο ή την Τετάρτη, αλλά η στάση που σκοπεύει να κρατήσει. Από τότε που ο Άμραμπατ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία και να μην συνεχίσει στην ομάδα, δεν έχει δώσει κανένα περαιτέρω… στίγμα. Και φυσικά η ΑΕΚ, από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, δεν είχε κανέναν λόγο να επιδιώξει να ανοίξει σχετική κουβέντα με τον Άμραμπατ.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X