Ο πρόεδρος της Σάντος σχολίασε μια πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ

Νεϊμάρ: Ξεπέρασε τον Ρονάλτο - Κυνηγάει τον Πελέ
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι κοντά στην επέκταση ανανέωσης με την Παρί, αλλά στη Σάντος ονειρεύονται την επιστροφή του βραζιλιάνου εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι στο Παρίσι ασχολούνται με το αν θα μείνει ή όχι ο Νεϊμάρ. Τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να αποτελεί «μαύρο πρόβατο» από τη διοίκηση της Παρί. Δεν αποκλείεται πάντως ο «Νέι» να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας, ως το 2007.

Την ίδια ώρα πάντως αρκετές ομάδας από την Ευρώπη βρίσκονται στο προσκήνιο για να αποσπάσουν την υπογραφή του. Υπάρχει όμως και μία από την άλλη μεριά του Ατλαντικού που πιστεύει στα ποδοσφαιρικά θαύματα.

Αυτή η ομάδα είναι η Σάντος. Εκεί όπου ο Νεϊμάρ συστήθηκε στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου κλαμπ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Guaruja». Εκεί αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

«Μιλώ τακτικά με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ανταλλάσουμε απόψεις. Με όλο αυτό που συμβαίνει στην Παρί, η Σάντος θα αφήνει πάντα ανοιχτές τις πόρτες για εκείνον και θα τον ονειρεύεται.

Όταν έφυγε, είπε ότι θα επέστρεφε. Μιλάμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, είναι ένα όνειρο, αλλά είναι χρέος μου, τουλάχιστον να προσπαθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X