Βόλος: Ενισχύθηκε με Ζούχα Πίρινεν

Βόλος: Ενισχύθηκε με Ζούχα Πίρινεν
Photo Credits: INTIME

Ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός, Ζούχα Πίρινεν ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Βόλου, ο Ζούχα Πίρινεν.

Ο Φινλανδός στόπερ, θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Πορταριά. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σλοβακία με την Τρέντσιν, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τη σλοβακική ομάδα.

Ο Πίρινεν είναι διεθνής μ 20 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Μάλιστα σμίγει με συμπατριώτη του στην πόλη της Μαγνησίας καθώς θα αποτελέσει συμπαίκτης του Νικολάι Άλχο.

Στην ανακοίνωσή του ο Βόλος αναφέρει επίσης:

Ο αριστεροπόδαρος Πίρινεν με ύψος 1,85μ. ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάκα. Στη συνέχεια πήγε στην Τάμπερε Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στη Χάκα, έπειτα έπαιξε στις Μιλικόσκι, Ροβανιέμι και Ελσίνκι, ενώ πριν πάρει μεταγραφή για την Τρέντσιν ήταν για ενάμιση χρόνο στη νορβηγική Τρόμσο. Ο Πίρινεν είναι η ένατη μεταγραφική προσθήκη για τον Βόλο το φετινό καλοκαίρι μετά τους Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλο, Ταχάτο, Σταμένκοβιτς, Τσέλιο, Αυγερινό, Μεσκίδα και Ντέλετιτς που είχαν ήδη ανακοινωθεί.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X