ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Λούις Αράγια

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Λούις Αράγια
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός περιφερειακός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λούις Αράγια ο οποίος είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ανδρική ομάδα πόλο και ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Αμερικανός περιφερειακός αναμένεται να ενισχύσει τη νέα σεζόν τις προσπάθειες του «κιτρινόμαυρου» τμήματος στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 24χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδςα Πόλο του Συλλόγου.

Ο Λουίς Αράγια καλλιέργησε το ταλέντο του στην υδατοσφαίριση στο Λύκειο Σεντ Μέρι της περιφέρειας Στόκτον, όπου φοίτησε. Το 2016 μετείχε με την εθνική Εφήβων των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Έντμοντον με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Από το 2016 έως το 2020 με την ομάδα πόλο Pacific Tigers μετείχε στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του NCAA, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και της διοργάνωσης. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε το μεγάλο ταξίδι και ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΟΥΚ Βόλου, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς της ομάδας.

Λουίς, καλως ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X