ΑΕΚ: Οριστικά 1η Αυγούστου η πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει φέτος την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν 1η Αυγούστου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου της ΑΕΚ ξεκίνησε καθώς οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία.

Όπως είχε αναφέρει ήδη το enwsi.gr υπήρχαν σκέψεις για να ξεκινήσει η προετοιμασία 1η Αυγούστου κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε. Έτσι ο προπονητής Αλέξης Αλβανός περιμένει νέους και παλιούς παίκτες να πιάσουν δουλειά την πρώτη ημέρα του Αυγούστου με στόχο φυσικά να δουλέψουν εντατικά για τις επίσημες υποχρεώσεις. Οι παίκτες έχουν ακόμα λιγότερο από ένα μήνα για να ξεκουραστούν ενώ λίγες ημέρες πριν την «πρώτη» αναμένονται στην Αθήνα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα για να περάσουν όλοι μαζί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X