Ο Μόντριτς έχρισε τον επόμενο νικητή της Χρυσής Μπάλας

Ο Μόντριτς έχρισε τον επόμενο νικητή της Χρυσής Μπάλας
Photo Credits: INTIME

Ο Λούκα Μόντριτς μιλώντας σε συνέντευξη, είπε πως ο μοναδικός παίκτης που αξίζει για φέτος τη Χρυσή Μπάλα, είναι ο Καρίμ Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν που έκανε ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν «τρομακτική». Ο Γάλλος φορ σε 46 παιχνίδια έβαλε 44 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε και το Champions League. Για τους πιο πολλούς, αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που αξίζει τη φετινή χρυσή μπάλα. Το ίδιο πιστεύει και ο συμπαίκτης του, Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης διεθνής μίλησε στο Jutarnji. Αναφέρθηκε τόσο στον Μπενζεμά όσο και στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ. Για τον «ΚΒ9» είπε:

«Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά για μένα είναι η Χρυσή Μπάλα εδώ και πολύ καιρό».

Όσον αφορά για το νέο αστέρι του του γαλλικού ποδοσφαίρου και την απόφαση του να μείνει στη Παρί, ο 37χρονος μέσος σχολίασε:

«Όλοι νομίζαμε ότι θα ερχόταν, αλλά τελικά, δεν το έκανε. Όπως λέω συνέχεια, κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Η Ρεάλ είναι η καλύτερη και είναι πάνω από κάθε παίκτη και έτσι θα είναι για πάντα».

Στη συνέχεια ο Μόντριτς στάθηκε στους δύο προπονητές με τους οποίους έχει πάρει τα πάντα στη «Βασίλισσα». Ο λόγος για τον Κάρλο Αντσελότι και τον Ζινεντίν Ζιντάν:

«Ο Αντσελότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν μετά την αποχώρηση του Ζιντάν, έχουν παρόμοιες απόψεις. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Είναι ένας προπονητής που μέσα στην ένταση, την πίεση και το άγχος του ποδοσφαίρου του κορυφαίου επιπέδου, φέρνει ηρεμία και τονίζει τη σημασία της ομαδικότητας. Γι’ αυτό όλοι τον σέβονται. Δεν χρειάζεται να πω αυτό που ξέρουν όλοι, τόσο ο Αντσελότι όσο και ο Ζιντάν είναι οι κορυφαίοι του επαγγέλματος. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

Τέλος στάθηκε στη φετινή κατάκτηση του Champions League, υποστηρίζοντας πως η νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ στη φάση των “16” της διοργάνωσης ήταν η πιο σημαντική, καθώς όλοι τους είχαν για το αουτσάιντερ.

Στο τέλος μίλησε και για τη φετινή κατάκτηση του Champions League. Για τον Λούκα Μόντριτς, η πρόκριση απέναντι στη Παρί των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ στη φάση των «16» της διοργάνωσης, ήταν η πιο σημαντική. Συγκεκριμένα είπε:

«Ήξερα ότι θα νικούσαμε την Παρί. Το είπα σε όλους. Νομίζω ότι αυτή η νίκη στο Champions League ήταν η πιο ξεχωριστή, γιατί εξακολουθώ να λέω στον εαυτό μου “ουάου” κάθε μέρα. Ήταν η καλύτερη, γιατί υπήρχε μεγάλη μελέτη για το πώς θα μπορούσαμε να νικήσουμε αυτή τη λεγόμενη μεγάλη ομάδα, που έχει δημιουργηθεί για να κερδίσει το CL. Οι αναλυτές μάς είχαν διαγράψει και παρόλα αυτά γυρίσαμε την ισοπαλία σε λίγα λεπτά.

Αφού κερδίσαμε το CL στο Παρίσι, είπαμε “από αύριο, ξεκινάμε δουλειά για το 15ο τρόπαιο”. Αυτή είναι η Ρεάλ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X