Τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Σουηδίας με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα πρωταθλήματα Νορβηγίας και Σουηδίας με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η προωθητική ενέργεια του Πάμε Στοίχημα για όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά είναι τα πρωταθλήματα που συνεχίζονται το καλοκαίρι και στα περισσότερα γίνεται μάχη για τον τίτλο.

Στη Νορβηγία προηγείται στη βαθμολογία η Λίλεστρομ με 27 βαθμούς και ακολουθεί η Μόλντε με 25 πόντους και 1 ματς λιγότερο. Και οι 2 αγωνίζονται εκτός έδρας την Κυριακή, η Μόλντε με την Χαμ Καμ και η Λίλεστρομ με την Κρίστιανσουντ.

Στη Σουηδία «συγκατοικούν» στην κορυφή η Χάκεν και η ΑΪΚ Στοκχόλμης με 24 βαθμούς. Τις ακολουθούν με 21 πόντους η Τζουργκάρντεν, η Χάμαρμπι και η Μάλμε. Ένα ματς λιγότερο έχουν η Χάκεν και η Χάμαρμπι. Εντός έδρας παίζουν οι δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία. Η Χάκεν υποδέχεται την Έλφσμποργκ και η ΑΪΚ Στοκχόλμης την Μιάλμπι.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες των πρωταθλημάτων Νορβηγίας και Σουηδίας.

Η διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για επιλεγμένους αγώνες των πρωταθλημάτων Νορβηγίας και Σουηδίας προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και η προωθητική ενέργεια «Σκορ 3», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Σάββατο στο «Σκορ 3» συμμετέχουν οι αγώνες ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μιάλμπι, Χέλσινμποργκ-Κάλμαρ και Οντ-Μπόντο Γκλιμτ.

Την Κυριακή στο «Σκορ 3» παίζονται οι αγώνες Χάκεν-Έλφσμποργκ, Χαμ Καμ-Μόλντε και Βίκινγκ-Ρόζενμποργκ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X