Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι πάει για τις «βόμβες» με Ικάρντι και Ντιμπάλα

Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι πάει για τις «βόμβες» με Ικάρντι και Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H νεοφώτιστη στην Serie A, Μόντσα κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να κυνηγάει τις μεταγραφικές «βόμβες» με Ικάρντι και Ντιμπάλα!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αντρέα Γκαλιάνι ετοιμάζουν δυναμικό comeback στην κορυφαία κατηγορία του Κάλτσιο, αφού έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ίντερ για την απόκτηση του Στέφανο Σένσι και ετοιμάζουν το κόλπο γκρόσο με Ικάρντι και Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αντρέα Γκαλιάνι, ήρθαν σε επαφή με την σύζυγο και ατζέντη του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις για επιστροφή στην Ιταλία.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της Μόντσα, ωστόσο κυνηγούν και το απόλυτο «μπαμ», αφού ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Πάουλο Ντιμπάλα, επιχειρώντας να ταράξουν τα νερά σε Ιταλία και Ευρώπη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X