Παπαϊωάννου: «Από τη στιγμή που κατέβηκε ο Μαρινάκης, αυτοί που με στήριζαν έστριψαν»

Παπαϊωάννου: «Από τη στιγμή που κατέβηκε ο Μαρινάκης, αυτοί που με στήριζαν έστριψαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ’ολης της ύλης παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που μίλησε και για τις εκλογές της Super League.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο lamianow.gr, σημείωσε ότι από την στιγμή που κατέβηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως υποψήφιος για την προεδρίας της Super League, οι ομάδες που στήριζαν τον ισχυρό άνδρα της Λαμίας έκαναν στροφή, αναγκάζοντάς τον να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την φετινή χρονιά: «Και πέρυσι ήταν δύσκολα αλλά ήταν αντίθετες οι πορείες. Πέρυσι ξεκινήσαμε άσχημα και την σώσαμε άνετα στην πορεία. Φέτος ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Σημασία έχει ότι το τέλος ήταν καλό αν και επίπονο αλλά κρατάμε το θετικό. Ξεκινήσαμε καλά όπως είπα αλλά μετά χάλασε η πορεία της ομάδας. Αυτό άρχισε από το γηπεδικό ζήτημα, την αλλαγή της έδρας που αναγκαστήκαμε να τα παίξουμε στο Βόλο, δύο παιχνίδια τα οποία θα είχαμε ούτως ή άλλως το μειονέκτημα λόγω μεγέθους του αντιπάλου αλλά χάσαμε τη δυναμική μας.

Το πρόβλημα που είχε το γήπεδο ήταν μεγάλο. Δεν έπρεπε να σκαφτεί το γήπεδο τότε. Είχαμε συζητήσει με την Λίγκα να κάνουμε τα βελτιωτικά στον αγωνιστικό χώρο τον Αύγουστο και να ακολουθήσουμε μια ειδική συντήρηση και να το κάνουμε στο τέλος. Η Λίγκα έπρεπε να κάνει τα αποστραγγιστικά τότε, από λάθος σκάφτηκε το γήπεδο κλαι έγινε ότι έγινε. Τότε προέκυψε και ένα θέμα με το προπονητικό και φύγαμε και από εκεί. Ήρθαν όλα μαζεμένα και μας στοίχισε αυτό γιατί πέρασε και στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για τον Φέστα: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον Φέστα και για τον Κασναφέρη. Να ξέρετε ότι προπονητές που τώρα ενδιαφέρθηκαν να έρθουν στη Λαμία τότε δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Όλοι την θεωρούσαν πεσμένη την ομάδα εκτός από εμένα, τους ποδοσφαιριστές και τους δύο αυτούς κυρίους. Αναγνωρίζω το ρίσκο που ανέλαβε ο Φέστα. Πήρε μια ομάδα όπως την πήρε, δεν κρίνεται το αν είναι ή δεν είναι καλός προπονητής γιατί ήρθε σε μία ομάδα χωρίς να έχει κάνει τίποτα και την έφτασε στην παραμονή. Τώρα ο τρόπος παιχνιδιού εξαρτάται και από τον σκοπό της ομάδας. Το αν έπαιζε αμυντικά ή επιθετικά δεν αφορά κανέναν. Στόχος ήταν να μείνει η ομάδα και όχι να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Αν πέφταμε με θεαματικό ποδόσφαιρο τι θα λέγαμε;»

Για τις προσθαφαιρέσεις στο ροστερ: «Το περσινό ροστερ ήταν 32 ποδοσφαιριστές και φτάσαμε και 34, δεν χωρούσαμε στα αποδυτήρια. Του χρόνου το ροστερ θα έχει 22 ποδοσφαιριστές, 3 τερματοφύλακες και κάποια παιδιά από την ακαδημία. Μάξιμουμ 27-28 ποδοσφαιριστές. Θα κρατήσουμε το 70-80% του ρόστερ και θα ενισχύσουμε την ομάδα όπου χρειάζεται. Η ομάδα πήγαινε καλά, πέρασε στο Κύπελλο στα ημιτελικά αλλά μας κόστισαν ο κορωνοϊός και το γηπεδικό. Αν δεν είχαμε αυτά, θα είχαμε φτάσει σε άνετη παραμονή θεωρώ. Ο Μανούσος και ο Σαράνοφ θα είναι και του χρόνου στην ομάδα. Ενδιαφέρον για τον Νούνιες υπάρχει, αλλά όχι επίσημη πρόταση. Θα αξιολογήσουμε τυχόν προτάσεις και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Όσο για τον Πίτι, είναι Λαμιάρα! Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους ακόμα, ο Πίτι ασχολείται με τη Λαμία όταν του ζητάω. Έχει προσφέρει στη Λαμία περισσότερο και από πολλούς ποδοσφαιριστές».

Για τις εκλογές στη Super League: «Πριν κάποιες μέρες, στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αποφασίσαμε οι μικρομεσαίες ομάδες να συζητήσουμε. Το να παίρνεις ένα τηλεοπτικό 1,5 εκατομμύριο και να πρέπει να βάζεις άλλα 3-4 δεν είναι βιώσιμη λύση. Είπαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να αναβαθμιστούν οι μικρομεσαίες ομάδες και να φτιάξει λίγο το τηλεοπτικό. Έτσι αποφασίσαμε να έχουμε έναν πρόεδρο από μικρομεσαία ομάδα. Θέλαμε να είναι ιδιοκτήτης ομάδας, κανείς δεν έθεσε υποψηφιότητα και βγήκα μπροστά εγώ. Δεν είχα την όρεξη να είμαι ειλικρινής, αλλά από το να εκλεγεί κάποιος υπάλληλος, καλύτερα να βγω εγώ. Ο Μπέος είπε ότι θύμωσε μαζί μου. Από τη στιγμή που κατέβηκε ο Μαρινάκης, αυτοί που με στήριζαν έστριψαν, να κατέβω εγώ υποψήφιος για να δούμε αν ο Αλαφούζος θα ψηφίσει τον Μαρινάκη; Ποιος ο λόγος; Δεν έχει ουσία. Η ουσία είναι αφού βγήκε ο Μαρινάκης που διοικεί μια πολύ μεγάλη ομάδα, να κάνω πίσω. Και αυτός θέλει να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά γιατί είναι προς όφελος και της ομάδας του. Όταν οι μικρομεσαίοι έχουν μικρό μπάτζετ, κακό ρόστερ άρα κακό ποδόσφαιρο, πως οι μεγάλες ομάδες θα δυναμώσουν μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;»

Για το γηπεδικό ζήτημα: «Το γηπεδικό το γνωρίζεται ότι είναι μεγάλο θέμα για τη Λαμία. Το γήπεδο είναι δημοτικό, ανήκει στην πόλη και θα μείνει στην πόλη. Δεν θα το πάρουν τα παιδιά μου. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίρνει το γήπεδο κάθε δύο χρόνια με παραχώρηση. Άρα παρακαλάμε κάθε δύο χρόνια ώσπου μια χρονιά με πέταγαν έξω. Όταν παρέλαβα την ομάδα κυκλοφορούσε μία μακέτα. Τώρα αυτή που είναι; Έχει ξεχαστεί. Όταν δεν έχεις γήπεδο, δεν έχεις εισιτήρια, έσοδα και προπάντως δεν πείθεις εύκολα ποδοσφαιριστές να έρθουν στη Λαμία για ποδόσφαιρο. Έχει τύχει ποδοσφαιριστής, να δει το γήπεδο και το προπονητικό και αρνήθηκε. Τι να κάνω; Να του δείξω μακέτες;»

Για την επόμενη ημέρα: «Αν βρεθεί κάποιος φεύγω. Το έχω πει και το λέω. Πονάει το να βάζεις εκατομμύρια κάθε χρόνο. Δεν μπορώ να φύγω. Αν έρθει κάποιος σοβαρός θα φύγω. Όχι κανένας στοιχηματζής όπως στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποια κριτήρια, να υπάρχει μια επιφάνεια. Αν δεν βρεθεί όταν έρθει η ώρα θα φύγω τι να κάνω. Ο κόσμος βοηθά τη Λαμία, τους επιχειρηματίες δεν τους κρίνω αλλά βλέπω ότι δεν βοηθούν όπως σε άλλες πόλεις. Ίσως να μην τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Και εγώ επιχειρηματίας είμαι και βοηθάω σε πολλά πράγματα. Από τους τοπικούς φορείς δεν έχω την βοήθεια που θα ήθελα, Η Λαμία θα μπορούσε να έχει κάνει αρκετά στο γήπεδο χωρίς ο Λαμιώτης να επιβαρυνθεί με 1 ευρώ. Αλλά δεν έγινε. Μόνο λόγια!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X