ΑΕΚ: Κράτησε Σταμέλο, Μαυρωτά και Παπάκο!

ΑΕΚ: Κράτησε Σταμέλο, Μαυρωτά και Παπάκο!
Photo Credits: INTIME

Τρείς ανανεώσεις για την ανδρική ομάδα πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στελέχωση του ρόστερ συνεχίζεται για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ  που ανακοίνωσε τρεις ακόμα ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα στην ΑΕΚ θα συνεχίσουν την καριέρα τους για μια ακόμη χρονιά οι Άρης Μαυρωτάς, Δημήτρης Σταμέλος και Κωνσταντίνος Παπάκος.
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την παραμονή του Μαυρωτά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη Μαυρωτά. Ο 21χρονος (05/09/2000) περιφερειακός, ύψους 1,77 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος. Ο Άρης Μαυρωτάς θα συμπλήρωσε έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις δύο συνεχόμενες παρουσίες στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στην Ευρώπη. Άρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Παράλληλα η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σταμέλο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σταμέλο. Ο 21χρονος (30/03/2001) περιφερειακός, ύψους 1,80 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος. Ο Δημήτρης Σταμέλος φόρεσε το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι για πρώτη φορά το 2020 και συνείσφερε στην παρουσία της ΑΕΚ σε δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην ευρωπαϊκή συμμετοχή της «Ένωσης». Δημήτρη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Παπάκο αναφέρει: Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παπάκο. Ο 20χρονος περιεφερειακός θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

Ο Κωνσταντίνος Παπάκος θα συνεχίσει να φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, για τρίτη διαδοχική χρονιά, αποτελώντας μία σίγουρη λύση στην επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου», έχοντας να επιδείξει μεγάλη συνεισφορά στις προκρίσεις στα δύο διαδοχικά Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X