Οριστικό: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης!

Οριστικό: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επέλεξε τον Έλληνα τεχνικό για τον πάγκο της

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισαν και δίνουν τον χρίσμα στον Ηλία Καντζούρη.

Ο Έλληνας τεχνικός, που τα προηγούμενα 2 χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο του Κολοσσού, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν μεταξύ του Ηλία Καντζούρη και του Κούρο Σεγκούρα και ζύγιζαν τα υπέρ και τα κατά κάθε περίπτωσης. Τελικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, πήρε την απόφαση και ο παλιός γνώριμος της ομάδας (βοηθός του Μπάνκι το 2018-19) θα οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην Basket League της επόμενης περιόδου.

O κόουτς Καντζούρης έχει δουλέψει ως βοηθός στον Απόλλωνα Πάτρας, την Νήαρ Ιστ, τον Άρη, στο Σπόρντινγκ, στον Πανελλήνιο, στην Ζαλγκίρις, στην Ούνιξ Καζάν, στην Μπάμπεργκ, την ΑΕΚ, ενώ σαν πρώτος προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή και τα τελευταία 2 χρόνια στου Κολοσσού Ρόδου. Φέτος στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε την καλύτερη του πορεία ως προπονητής ολοκληρώνοντας την χρονιά με την ομάδα της Ρόδου στην 5η θέση, μετά την 3η της κανονική περιόδου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του που αναμένεται να είναι ενός έτους, θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς, με την ενίσχυση της ομάδας σε πρώτο πλάνο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X