ΑΕΚ: «Τεράστια ευχάριστη έκπληξη, η ανταπόκριση στα διαρκείας για την παλιά θύρα 18»

ΑΕΚ: «Τεράστια ευχάριστη έκπληξη, η ανταπόκριση στα διαρκείας για την παλιά θύρα 18»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το πώς θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας.

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους οπαδούς της ΑΕΚ για την ανταπόκρισή τους, ενώ τονίζει ότι είναι «τεράστια ευχάριστη έκπληξη» η ανταπόκριση για την παλιά θύρα 18.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σήμερα (1/7) μέχρι τις 18.00 η εξυπηρέτηση των φίλων της ΑΕΚ που μετά την πολυπληθή προσέλευση στη πρώτη μέρα διάθεσης από το φυσικό σημείο πώλησης στο ΟΑΚΑ, πήραν αύξοντα αριθμό για να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας τις δύο επόμενες μέρες.

Από αύριο Σάββατο (2/7, 10.00-14.00) και μέχρι και τη Τρίτη 19/7 συνεχίζεται πλέον κανονικά η διάθεση σε όσους ανήκουν στις δύο πρώτες προβλεπόμενες κατηγορίες προτεραιότητας, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί και στις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν προηγηθεί.

Υπενθυμίζουμε πως στις 6 και 16 Ιουλίου, τα γραφεία διάθεσης καρτών διαρκείας στο ΟΑΚΑ δε θα λειτουργήσουν λόγω συναυλιών που γίνονται στο κεντρικό στάδιο.

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο για την τεράστια ανταπόκριση, όσο και για την κατανόηση στην πρώτη μέρα διάθεσης. Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε πως πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η τεράστια ανταπόκριση στη παλιά θρυλική Θύρα 18, παρά το γεγονός πως εκεί υπάρχουν κάποιες από τις πιο ακριβές τιμές. Είναι απίστευτη η δίψα του κόσμου της ΑΕΚ να ζήσει ξανά τις παλιές μεγάλες στιγμές!

* Υπενθυμίζουμε ότι το Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ) λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X