City Football Group: Έκλεισε το deal για την Παλέρμο

Αγοράζουν και άλλη ομάδα οι ιδιοκτήτες της Παρί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εταιρεία που μεταξύ άλλων ομάδων διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της και την Μάντσεστερ Σίτι ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση της Παλέρμο.

Τελικά το deal έκλεισε σήμερα και το CFG χρειάστηκε να δαπανήσει το ποσό των 13 εκ. ευρώ συν κάποια μπόνους για να αποκτήσει το 80% των μετοχών της ιταλικής ομάδας, η οποία εδώ και κάποια χρόνια λείπει από την Serie A και βολοδέρνει στις μικρότερες κατηγορίες της Ιταλίας.

To City Football Group μπορεί να είχε φτάσει αισίως τις 10 ομάδες, όμως δεν σταματούσε να κοιτάει για αγορές που δεν έχει ακόμα εμπλακεί. Μία απ’ αυτές ήταν και της Ιταλίας και η περίπτωση της Παλέρμο έμοιαζε με ιδανική ευκαιρία, αφού είναι μία ομάδα με όνομα στην χώρα, η οποία φέτος μόλις κατάφερε να ανέβει πάλι στην Serie B εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε πως το City Football Group έχει ακόμη στην κατοχή του τις Μάντσεστερ Σίτι, Νιού Γιορκ Σίτι, Μέλμπουρν Σίτι, Μοντεβιδέο Τορκί Σίτι (Ουρουγουάη), Τρουά, Λομέλ (Βέλγιο), Μουμπάι Σίτι (Ινδία) ενώ έχει ποσοστά και στις Τζιρόνα, Σιχουάν Τζιουνιού (Κίνα) και Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία).

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X