Παλεύει το «μπαμ» με Νεϊμάρ η Τσέλσι - Στο Λονδίνο οι εκπρόσωποί του για συζητήσεις

Παλεύει το «μπαμ» με Νεϊμάρ η Τσέλσι - Στο Λονδίνο οι εκπρόσωποί του για συζητήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» η Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ σε Ισπανία και Γαλλία, ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, όπως αποκαλύπτει το «ESPN», ταξίδεψαν στο Λονδίνο και θα έχουν συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη των «μπλε», Τοντ Μπόλι!

Ο Νεϊμάρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση, ενώ στο Λονδίνο ο Μπόλι, θέλει να ξεκινήσει τη σχέση του με τους φιλάθλους της ομάδας με μια μεγάλη μεταγραφική έκπληξη.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X