Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει ο Χουλτ

Αποκάλυψη: Επαφή ΑΕΚ με Χουλτ για ανανέωση συμβολαίου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Χουλτ. Μετά την απόκτηση του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο και του Ντάλσιο ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προσπάθεια για την ενίσχυση του και ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον 32χρονο Σουηδό αριστερό μπακ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσμποργκ και το 2014 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Νις έναντι 800.000 ευρώ, ενώ το 2016 ακολούθησε ο Παναθηναϊκός που τον έκανε δικό του πληρώνοντας 300.000. Το 2018 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, ενώ από το 2020 βρισκόταν στο Ανόβερο, από το οποίο έμεινε ελεύθερος.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε συνολικά 31 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θυμίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είχε φτάσει μια ανάσα από τον Χουλτ και το καλοκαίρι του 2020, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από το Αννόβερο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X