Άμραμπατ: Η Ουτρέχτη θα προχωρήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος

Ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δεδομένα θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ με προορισμό την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο ως ελεύθερο θέλει τον Νόρντιν Άμραμπατ η Ουτρέχτη.

Το θέμα με τον Νορντίν Άμραμπατ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στην ΑΕΚ. Ο παίκτης θέλει δεδομένα να αποχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία έχοντας επικαλεστεί οικογενειακό θέμα, ωστόσο η Ουτρέχτη που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μαροκινό έχει θέσει έναν απαράβατο όρο.

Ποιος είναι αυτός; Να κλείσει το deal με τον Άμραμπατ μόνο στην περίπτωση που εκείνος μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι διοικούντες την ολλανδική ομάδα ναι μεν θέλουν τον Μαροκινό έχοντας, μάλιστα, συμφωνήσει σχεδόν σ’ όλα μαζί του βάσει των όσων αναφέρει ο τοπικός Τύπος, ωστόσο η μεταγραφή θα πάρει σάρκα και οστά μόνο αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

«Το συμβόλαιο του Άμραμπατ είναι έτοιμο στην Ουτρέχτη, αν μπορέσει να φύγει από την Ελλάδα ως ελεύθερος», αναφέρουν τα ΜΜΕ στη χώρα της τουλίπας δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάθεση των Ολλανδών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X