ΑΕΚ: «Κλείνει» Καλαϊτζή και Ματάφα

ΑΕΚ: «Κλείνει» Καλαϊτζή και Ματάφα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοντά σε δύο μεταγραφές στο γυναικείο πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την συμφωνία με τον προπονητή, Μάρκο Μίσιτς η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Ένωση» θέλει να κάνει μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα δημιουργώντας μια νεανική ομάδα με ταλέντο και φιλοδοξίες. Η αρχή έγινε με την απόκτηση της Ντιβίνα Νίγκρο η οποία και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚ. Η «Ένωση» είναι έτοιμη να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφική κίνηση καθώς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα Καλαϊτζή. Την νεαρή φουνταριστή που ξεκίνησε την καριέρα της στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια σάρωσε τα πάντα στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ αποτέλεσε και μέλος της γυναικείας ομάδας του ΝΟΒ, κατακτώντας φέτος το χάλκινο μετάλλιο στην Α1.

Πέραν της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας, η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο μια ξένη αθλήτρια με εξαιρετικά σωματικά προσόντα και αυτή είναι η Λαλελέι Ματάφα
η οποία σπούδαζε και αγωνιζόταν για το Πανεπιστήμιο της Χαβάης τα τελευταία χρόνια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, ερχόμενη στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, ώστε να γνωρίσει την ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση.
Αυτό το δίδυμο, θα αντικαταστήσει, επί της ουσίας, τις Μαριάννα Μαστρόκαλου και Κική Στρατιδάκη, οι οποίες θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Πανιώνιο και Βουλιαγμένη αντίστοιχα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X