Λέικερς: Το... τρελό σενάριο που κάνει συμπαίκτες ΛεΜπρόν-Ντουράντ-Ίρβινγκ

Λέικερς: Το... τρελό σενάριο που κάνει συμπαίκτες ΛεΜπρόν-Ντουράντ-Ίρβινγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο superstar των Νετς, Κέβιν Ντουράντ είπε να ταράξει τα νερά στο ΝΒΑ, λίγες ώρες πριν την free agency. Ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή από το Μπρούκλιν σύμφωνα με τον έγκυρο Σαμς Σαράνια και πλέον η νέα σεζόν θα τον βρει σε νέα ομάδα. Έτσι άναψε φωτιές σε όλη τη λίγκα, αφού αναμένεται… μάχη για τον superstar των Νετς.

Φυσικά και ο Κάιρι Ίρβινγκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν, με τα σενάρια να τον συνδέουν με τους Λέικερς και να κάνουν λόγο για επανασύνδεση με τον ΛεΜπρόν. Ωστώσο έρχεται το Athletic για να… τρελάνει κόσμο, αναφέροντας πως υπάρχει πιθανότητα οι λιμνάνθρωποι να πάρουν και τους δύο σταρ του Μπρούκλιν στο Λος Άντζελες.

Το κείμενο αναφέρει πως οι Ίρβινγκ, Σεθ Κάρι και Ο’Νίλ θα μπορούσαν να πάνε στους Λέικερς για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τα πικ πρώτου γύρου του 2027 και το 2029. Αν στο Μπρούκλιν δεν θέλουν να φορτωθούν το συμβόλαιο 47 εκατ.δολαρίων του Russ, τότε θα μπορούσε να μπει και τρίτο ομάδα στην ανταλλαγή, συμπεριλαμβάνοντας Χόρτον-Τάκερ και Κέντρικ Ναν. Tώρα όσον αφορά τον Κέβιν Ντουράντ, οι Λέικερς θα πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στο trade block τον Άντονι Ντέιβις, αφού δεν υπάρχει άλλο αντάλλαγμα στο ρόστερ τους για να δελεαστεί το Μπρούκλιν, καθώς ο ΛεΜπρόν είναι αμετακίνητος.

Σε όλο αυτό το σενάριο ήρθε να ρίξει ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά ο insider του ΝΒΑ και πολύ καλός φίλος του ΛεΜπρόν, Μπράιν Γουίντχορστ. Είπε πως υπάρχουν executives των ομάδων που τονίζουν πως υπάρχει πιθανότητα οι λιμνάνθρωποι να πάρουν με ανταλλαγή και τους δύο, αν εκείνοι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν μαζί.

Φανταστείτε να βλέπαμε μια τριάδα τη νέα σεζόν με ΛεΜπρόν, Ντουράντ και Ίρβινγκ. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, το σενάριο είναι εξωφρενικό, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς ο Βασιλιάς έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να πετύχει ανταλλαγές που κάνουν πανίσχυρη την ομάδα του και να πιέσει προς αυτή την κατάσταση το front office.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X