Τρολλάρει ο Ντάνι Άλβες: «Θα παίζω μέχρι τα 50»

Ντάνι Άλβες: «Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, δεν θα τα πάρουμε μαζί μας στον τάφο»
Photo Credits: INTIME

Από 1/7 ο Ντάνι Άλβες δημοσίευσε βίντεο με τις καλύτερες του εμφανίσεις, τονίζοντας πως θα παίζει μέχρι τα 50 του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Ερνάντες δεν τον έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Από τη Παρασκευή(1/7)  ο Βραζιλιάνος μπακ είναι και τυπικά ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει. Αυτό το πήρε ως αφορμή ο Ντάνι Αλβές, τρολλάροντας τους φαν του στο instagram. Στο προσωπικό του λογαριασμό ανέβασε βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του.

Η ηλικία του για πολλούς είναι απαγορευτική. Παράλληα τονίζει με χιούμορ πως αν υπάρξει ομάδα που θα τον αγοράσει, θα παίζει μέχρι τα 50 του.

«Τελευταία μέρα συμβολαίου και όπως γνωρίζεις ήδη, δεν υπογράφεται νέα σύμβαση μέχρι να τελειώσει η προηγούμενη. Αρπάζω την ευκαιρία για να “πουλήσω το ψαράκι μου”, μίας και είμαι πολύ μεγάλος και απαξιωμένος στην αγορά.

Στις εικόνες βλέπετε έναν ηλικιωμένο άντρα να κάνει κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και πάντα με το κεφάλι ψηλά. Πέρα από τα αστεία, πραγματικά σήμερα είμαι ελεύθερος στην αγορά.

Ονομάζομαι Ντάνι Άλβες, είμαι Βραζιλιάνος, γνωστός ως Good Crazy, είμαι 39 ετών και έχω γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο με 43 τρόπαια. Αχ και να με πάρει κάποιος. Θα παίζω μέχρι τα 50».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X