Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να ζει στον κόσμο του: «Κατακτήσαμε δύο νταμπλ, το ένα μας το έκλεψαν»! (VIDEO)

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να ζει στον κόσμο του: «Κατακτήσαμε δύο νταμπλ, το ένα μας το έκλεψαν»! (VIDEO)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις του για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γνωστό ότι θέλει να τραβάει τα βλέμματα πάνω του με δηλώσεις εκτός πραγματικότητας και με απώτερο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.

Συγκεκριμένα έκανε ξανά την εμφάνιση του όσον αναφορά το πρωτάθλημα του 2018 που δίκαια κατέκτησε η ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την οποία παραχώρησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για κλεμμένο τίτλο και τόνισε τόνισε ότι άξιζε να τον πάρει ο «δικέφαλος του Βορρά» και όχι η ΑΕΚ.

«Τα τελευταία χρόνια κατακτήσαμε δύο φορές το νταμπλ. Την πρώτη φορά ήταν αυτή η ιστορία με τις επιτροπές, αλλά μας έκλεψαν τον τίτλο, αυτή είναι η ιστορία! Ήταν νταμπλ! Την επόμενη χρονιά, πήραμε το άλλο νταμπλ. Μετά πήγαμε στην Αλ Χιλάλ και κερδίσαμε το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μετά επιστρέψαμε εδώ και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και στους «8» της Ευρώπης, στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα παλεύοντας μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις», επεσήμανε ο 53χρονος τεχνικός.

H τοποθέτηση του Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα του 2018 στο 37:55

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X