Το deal ανάμεσα σε Ραφίνια και Τσέλσι καθυστερεί λόγω... Μπαρτσελόνας!

Ραφίνια
Photo Credits: INTIME

Η Λιντς με τη Τσέλσι έχουν συμφωνήσει για τη παραχώρηση του Ραφίνια στους «μπλε» έναντι 70 εκατ. ευρώ, αλλά ο παίκτης το καθυστερεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο είναι οι ομάδες που «μάχονται» για τον Ραφίνια: Η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, τη Λιντς. Από την άλλη όμως ο Ραφίνια και ο Ντέκο (ο ατζέντης του παίκτη) έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό προφορικά με την Μπαρτσελόνα. Ο εξτρέμ των «παγωνιών» έχει αφήσει… stand by τους Λονδρέζους. Με αυτό το τρόπο θέλει να δώσει χρόνο στη Μπαρτσελόνα για να κάνει πρόταση στη Λιντς, με σκοπό την απόκτηση του.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» έκανε πρόταση για τον παίκτη. Η Λιντς όμως, δεν ικανοποιήθηκε με το ποσό της προσφοράς, το οποίο δεν «αγγίζει» αυτό της Τσέλσι. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να περιμένει μέχρι το καταλανικό κλαμπ να κάνει νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Η εμπορική συμφωνία της «Μπάρτσα» για τη πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, απέφερε στο κλαμπ οικονομική «ανάσα». Τα 200 εκατ. ευρώ όμως δεν αρκετά ώστε να κάνει υπερβάσεις στη μεταγραφική περίοδο. Ο σύλλογος περιμένει να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Ντε Γιονγκ, ώστε να επανέλθει με νέα προσφορά για τον Βραζιλιάνο.

Το θέμα που προκύπτει είναι πόσο πολύ υπομονή έχει ο Ραφίνια, καθώς αν θέλει, φοράει και… τώρα, τη φανέλα της Τσέλσι

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X