Όλα όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο μεσολάβησε για την μεταγραφή του Φερνάντες στην Γιουνάιτεντ! (VIDEO)

Ο Μπρούνο Φερνάντες θεωρεί πως η επιστροφή του Κριστιάνο στη Σπόρτινγκ, είναι το όνειρο όλων των οπαδών της ομάδας της Λισαβόνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις που έκανε τη Πέμπτη(30/6) ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιπλέον αναφέρθηκε τόσο στα σενάρια που θέλουν τον «CR» να επιστρέφει στη Σπόρτινγκ, όσο και για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Απ’ όσο του μίλησα – είμαστε και οι δύο διακοπές, κανείς δεν ενοχλεί φίλους στις διακοπές – ελπίζω να τον συναντήσω στις 4 Ιουλίου για να προπονηθώ εκεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν περιμένω περισσότερα από αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από αυτό, αλλά ο καθένας φροντίζει για το μέλλον του. Δεν πιστεύω ότι ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να χάσει έναν άξιο παίκτη όπως ο Κριστιάνο.

Θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για τους φίλους της Σπόρτινγκ, σχεδόν όλοι το περιμένουν αυτό. Θα ήθελα να συμβεί αυτό. Έχει τη φιλοδοξία να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια, θα δούμε τι θα αποφασίσει, ελπίζω όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ, αλλά η φιλοδοξία και το όνειρο των φιλάθλων θα ήταν να δουν τον Ρονάλντο να παίζει στη Σπόρτινγκ».

Επιπλέον, μίλησε και για την νέα εποχή των κόκκινων διαβόλων υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή της, Έρικ τεν Χαχ.

«Ετοιμάζομαι για αυτό που θα ακολουθήσει. Θα ξεκινήσω τη Δευτέρα. Ο στόχος σε έναν σύλλογο σαν αυτόν είναι να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε μια αλλαγή στο σύλλογο και πρέπει να ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Πρέπει να κερδίζουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά θα δοκιμάσουμε όλες τις διοργανώσεις. Είναι κάτι που ξεκινά από το μηδέν τώρα, υπάρχει ένα νέο έργο, εμείς πρέπει να του δώσουμε χρόνο να ανθίσει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X