Κλάτενμπεργκ στην παρουσίασή του: «Θα εφαρμόσουμε στην Αίγυπτο το πλάνο που είχαμε στην Ελλάδα»

Κλάτενμπεργκ στην παρουσίασή του: «Θα εφαρμόσουμε στην Αίγυπτο το πλάνο που είχαμε στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παρουσιάστηκε από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου και μίλησε για το πλάνο που θα εφαρμόσει αλλά και για την δουλεία στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ μετά από μια διετία στην Ελλάδα σε ρόλο αρχιδιαιτητή, αναλαμβάνει στην Αίγυπτο το κομμάτι της ανάπτυξης, βελτίωσης και εκπαίδευσης της διαιτησίας.

Στην παρουσίαση του μίλησε στα ΜΜΕ της Αιγύπτου και τόνισε πως θα εφαρμόσει το πλάνο που είχε στην Ελλάδα και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα ένα βίντεο με αμφιλεγόμενες φάσεις και τις συζητήσεις διαιτητών – VAR και γενικά την επικοινωνία τους και προφανώς θα καταθέτει την άποψή του. Από εκεί και πέρα μεταξύ άλλων επισήμανε τα παρακάτω:

«Ξέρω πως η διαιτησία είναι από τα πιο μεγάλα προβλήματα στο ποδόσφαιρο, όμως συζητάμε ένα πλήρες πλάνο ανάπτυξης με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου. Θα προετοιμάσουμε τους Αιγύπτιους διαιτητές από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και σε τεχνικό επίπεδο.

Στην Ελλάδα ένα από τα προβλήματα δύο χρόνια πριν ήταν η επικοινωνία του διαιτητή που ήταν στο γήπεδο με τον διαιτητή στο VAR και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μία νέα αξιολόγηση μίας επίμαχης φάσης μέσα στο παιχνίδι. Ο διαιτητής πλέον θέλει μόλις 33 δεύτερα για να δει τις επίμαχες φάσεις μέσω του βίντεο.

Εάν συγκρίνουμε το επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα τώρα με την Ισπανία για παράδειγμα θα δούμε πως υπήρξε και ανάπτυξη και βελτίωση στο επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδας αλλά και στο επίπεδο σε σχέση με την τεχνολογία του VAR».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X