Πάει Μιλάνο ο Νεϊμάρ;

Νεϊμάρ: Πήγε για ηλιοθεραπεία στη Βαρκελώνη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να ξεφορτωθούν τον Νεϊμάρ και η Μίλαν θέλει να τον αποκτήσει, αλλά υπό προϋποθέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Νεϊμάρ στο Παρίσι είναι αβέβαιο. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελε να ξεφορτωθεί το πολύ ακριβό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Από τη μεριά του, ο «Νέι» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας.

Τη περασμένη σεζόν ο Νεϊμάρ έβαλε 13 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του λήγει το 2025, αλλά ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Μία ομάδα που εξετάζει τη περίπτωση του 30χρονου ποδοσφαιριστή, είναι η Μίλαν. Το βραζιλιάνικο Uol θεωρεί ότι θα κάνει καλό στο ιταλικό κλαμπ η απόκτηση του Νεϊμάρ. Οι «ροσονέρι» θέλουν να καταλάβουν όλοι πως ο σύλλογος επέστρεψε στη παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Η Marca αναφέρει πως η Παρί δεν συζητάει με λιγότερα από 220 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα η Μίλαν δεν μπορεί να τα δώσει. Ωστόσο, αν δεν υπάρξουν προτάσεις στα λεφτά που θέλουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X