Με ειδικό στοίχημα στο Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία

Με ειδικό στοίχημα στο Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μενού του διημέρου περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις για τα “παράθυρα” στα προκριματικά με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, με την Εθνική Ελλάδος να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, υπάρχουν όμως και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που κρίνουν προκρίσεις, με κορυφαία αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Σλοβενία και την Κροατία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θέλει να γιορτάσει η Εθνική

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Μ. Βρετανία που διεξάγεται στο κλειστό της Νεάπολης, στον πρώτο αγώνα του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της “επίσημης αγαπημένης”.

Ο αγώνας έχει την ιδιαιτερότητα ότι γίνεται για πρώτη φορά στη Λάρισα και αναμένεται να είναι γεμάτο το γήπεδο, μιας και ο κόσμος της Θεσσαλίας θέλει να δει από κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής με φόντο την είσοδο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την τελική του φάση, μα κυρίως να πάρει μία γεύση από όσα πρόκειται να δει στο προσεχές Eurobasket. Και η Εθνική, όμως, αντιμετωπίζει το παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία, τόσο διοικητικά, μιας και η καινούρια διοίκηση της ΕΟΚ “ποντάρει” πολλά στην καλή παρουσία της Εθνικής, τόσο στο άμεσο μέλλον που δεν είναι άλλο από το Eurobasket του Σεπτεμβρίου, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, εφόσον βρεθεί εκεί.

Η Μεγάλη Βρετανία δεν τρομάζει ως αντίπαλος και στον πρώτο αγώνα των “παραθύρων” είχε κερδίσει, κυρίως λόγω της έλλειψης βάθους της Εθνικής Ελλάδος και του γεγονότος ότι έπαιξε με παίκτες από χαμηλότερο επίπεδο, μιας και συνέπιπταν οι αγώνες με αυτούς της Euroleague. Πλέον, η Εθνική κατεβαίνει πάνοπλη, με παίκτες και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με δεδομένη, λοιπόν, τη διαφορά των δύο ομάδων, αλλά και την “ανάγκη” της Εθνικής να μετατρέψει τον αγώνα σε γιορτή, θα στηρίξουμε τον άσο με το χάντικαπ στο -12,5 που προσφέρεται στη Bwin σε απόδοση 1,72.

Κυρίαρχος των αιθέρων ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τελείωσε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγωνιστικά σε ατομικό επίπεδο, μιας και μπορεί να γνώρισε το sweep με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, στα τελευταία δύο παιχνίδια, όμως, είχε double double με 13,5 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το πρόβλημα του Παπαγιάννη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν πως δεν είχε τους κατάλληλους point guard στον Παναθηναϊκό για να τον τροφοδοτήσουν κοντά στο καλάθι και χρειαζόταν να κάνει υπερπροσπάθειες για να βοηθήσει εκτελεστικά. Στην Εθνική τον είδαμε ανανεωμένο στα παράθυρα του Φεβρουαρίου, κυρίως λόγω της παρουσίας του Κώστα Σλούκα στην περιφέρεια.

Στον αγώνα της Λάρισας μπορεί να μην υπάρχει Κώστας Σλούκας, υπάρχει όμως Γκίκας με επίσης εξαιρετικό φινάλε στη σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα, αλλά και Λούντζης. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε το over 22,5 στους πόντους και τα ριμπάουντ του Παπαγιάννη, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στη Stoiximan.gr.

Δεν θα τα παρατήσει εύκολα η Κροατία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σλοβενία και την Κροατία για τον 3ο όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Κροατία αποτελεί μία από τις απογοητεύσεις των “παραθύρων”, μιας και βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της και κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση, σε συνέχεια μάλιστα της πρόσφατης απουσίας της και από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα. Η Ομοσπονδία της “Hrvatska” επιστράτευσε τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς προκειμένου να δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες, ενώ στο ρόστερ της ομάδας ενόψει των κρίσιμων αγώνων κλήθηκαν και οι NBAers, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Ίβιτσα Ζούμπατς.

Η Σλοβενία από την άλλη κατέχει τον τίτλο της κατόχου του Eurobasket του 2017, όμως απουσίαζε και αυτή από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και δεν θέλει να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Για το σκοπό αυτό έχει κληθεί και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς, η παρουσία του οποίου μετατρέπει αυτομάτως σε ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η τελευταία κάτοχος του Eurobasket έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η Κροατία, όμως, δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε το διπλό με το χάντικαπ στο +12,5, το οποίο προσφέρεται στη Bwin σε απόδοση 1,67.

Betmarket Επιλογές

Μονό

30/6 – 20:00 – Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία – Γιώργος Παπαγιάννης over 22,5 πόντοι και ριμπάουντ επί 5 μονάδες στη Stoiximan.gr σε απόδοση 1,83.

Δυάδα (Bwin)

30/6 – 20:00 – Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία – 1 (-14,5) (1,72)

30/6 – 21:15 – Σλοβενία – Κροατία – 2 (+12,5) (1,67)

Συνολική απόδοση 2,87 με ποντάρισμα 5 μονάδες

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X