Νικά και προκρίνεται

Νικά και προκρίνεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κύπελλο Νορβηγίας και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Σάντνες – Ρόζενμποργκ (19:00): Αναμέτρηση για την φάση των 32 της διοργάνωσης στη ‘Øster Hus Arena’. Εκτός έδρας αγωνίστηκε τους δύο προηγούμενους γύρους η Σάντνες. Και πέτυχε ισάριθμες προκρίσεις κόντρα σε Βαρντενεσέτ (4-1) και Έγκερσουντς (2-1). Είναι 6η στην OBOS-Ligaen (2η κατηγορία) με 19 βαθμούς. Εντός ζώνης playoffs ανόδου (θέσεις 3-6), στο +1 από την 7η KFUM Όσλο. Μετά από επτά κερδισμένους βαθμούς στα τρία προηγούμενα, ηττήθηκε εκτός 2-1 από την Ασάνε. Το ρεκόρ της διαμορφώθηκε σε 6Ν-1Ι-4Η, με γκολ 15-17.

Ισάριθμες εκτός έδρας προκρίσεις πέτυχε και η Ρόζενμποργκ στους δύο προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης. ‘Γάζωσε’ την Βέρνταλ (6-0) και επικράτησε σχετικά δύσκολα 2-1 της Λεβάνγκερ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση γενικά. Στην τελευταία εξάδα αγώνων της στην Eliteserien έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Είναι 6η με 17 βαθμούς, στο -10 από την κορυφή και στο -4 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Μετράει συνολικά 4Ν-5Ι-2Η, με γκολ 19-14.

Σάντνες – Ρόζενμποργκ (19:00): Το παλεύει η Σάντνες. Έχει κάμποσες ατέλειες ως ομάδα, αντιπαραβάλλει πάθος και πείσμα για να τις ξεπεράσει. Δεν τα καταφέρνει πάντα, αλλά η θέληση δεν της λείπει. Ικανοποιητική η εικόνα της μεσοεπιθετικά, δεν πείθει με την ανασταλτική της λειτουργία. Η Ρόζενμποργκ δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος. Δύσκολα θα καταφέρει κάτι παραπάνω από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διαθέτει ποιότητα επιθετικά, δημιουργεί με συνέπεια και σκοράρει με σχετική ευκολία. Η αμυντική της παρουσία ωστόσο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα επιτυχίας και συχνά τη βάζει σε μπελάδες.

Τα κορυφαία προγνωστικά NBA με ένα κλικ

Συμπαθητική ομάδα για την 2η κατηγορία η Σάντνες, πουλάει ακριβά το τομάρι της. Αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με τη Ρόζενμποργκ. Η φιλοξενούμενη στοχεύει στο Κύπελλο από τη στιγμή που δύσκολα θα διεκδικήσει τίτλο στο πρωτάθλημα. Δεν έχει περιθώριο για πειράματα, ούτε για χαλάρωση. Οριακά αποδεκτές οι αποδόσεις σε σημείο και γκολ, συνδυαστικά ωστόσο κάτι γίνεται. Θα πάμε στοίχημα με το 2 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Δες την Betshop Αξιολόγηση

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Σάο Πάουλο (03:30): Για τη φάση των «16» της διοργάνωσης κοντράρονται οι δύο ομάδες. Και είναι ένα ζευγάρι που δείχνει να έχει φαβορί, τη Σάο Πάουλο. Η Βραζιλιάνικη ομάδα πέρασε ως πρώτη, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (από τη Χιλή) έρχεται ως 3η από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο στοίχημα, πάντως, βρίσκουμε μεγάλες αποδόσεις, με τον «άσο» στο 3.50 και το «διπλό» στο 2.25. Συνολικά έχουν αναμετρηθεί 6 φορές: 2 νίκες έχει η Σάο Πάουλο, 1 η Ουνιβερσιδάδ, 3 ματς έχουν μείνει στο «Χ». Με γηπεδούχο την ομάδα της Χιλής, έχουμε ένα αποτέλεσμα απ’ όλα.

Όπως προαναφέραμε, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα από τη Χιλή (για να μην μπερδευτείτε, υπάρχει και εκείνη από το Εκουαδόρ), έπαιξε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και ήρθε στο Κόπα Σουνταμερικάνα ως 3η. Τερμάτισε με 4 βαθμούς, πίσω από Φλαμένγκο (16) και Ταγέρες (11) και μπροστά από Σπόρτινγκ Κριστάλ (2). Στο πρωτάθλημα (έχει ολοκληρωθεί ένα μήνα τώρα) δεν είχε καλή παρουσία και τερμάτισε στη 10η θέση. Στο Κύπελλο συνεχίζει και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση με τις δύο νίκες (3-1 εκτός, 3-0 εντός) επί της Ουνιόν Σαν Φελίπε.

Η Σάο Πάουλο δεν είχε μπει άσχημα στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μείνει πίσω με τον έναν βαθμό (0-0 εντός με Ζουβεντούδε) σε τρεις αγώνες. Μέχρι πρότινος, είχε κάνει μόλις μία ήττα. Τελευταία νίκη της, και μοναδική σε 8 αγώνες, είναι το 1-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο στις 12/6. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα πέρασε εύκολα από τον 4ο όμιλο με 16 βαθμούς, πάνω από Έβερτον Βίνια ντελ Μαρ (11), Αγιακούτσο (4) και Χόρχε Βέλστερμαν (2). Τώρα, βέβαια, αυτά τα παιχνίδια είναι άλλη υπόθεση και έχει μία ευκαιρία να συνεχίσει στα προημιτελικά.

Δες το αναλυτικό review της winmasters

Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Σάο Πάουλο (03:30): Δεν θα ρισκάρουμε πολύ εδώ. Θεωρητικά, πάντα, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα έχει υποδεέστερη ομάδα, άρα έχει λογική να πάει συντηρητικά στην αρχή και βλέποντας. Η Σάο Πάουλο δεν είναι στα καλύτερά της, από την άλλη. Πάμε στοίχημα με το «Χ» Ημίχρονο στο 2.00 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X