Ανανεώνει ο Φιλιππάκος και μένει στην ΑΕΚ!

Ανανεώνει ο Φιλιππάκος και μένει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας φόργουορντ θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει και αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται οι πρώτες κινήσεις. Πρωταρχικός στόχος, είναι να ανανεώσουν οι παίκτες που την προηγούμενη σεζόν βρίσκονταν στην ομάδα και απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μέλη της ΑΕΚ.

Ένας από αυτούς είναι ο Πάνος Φιλιππάκος, που από την Α2 ήρθε στην Ένωση και κατάφερε να γίνει βασικό μέλος του ροτέισον. Ο Έλληνας φόργουορντ έδινε τα πάντα μέσα στο γήπεδο είτε έπαιζε ένα, είτε είκοσι λεπτά, έκανε την βρόμικη δουλειά και κέρδισε πόντους με την παρουσία του.

Για αυτό η ΑΕΚ, αποφάσισε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, επιβραβεύοντας έτσι την μαχητικότητα και το πάθος που φέρνει στο γκρουπ. Ο Φιλιππάκος ήθελε και αυτός να συνεχίσει στην ομάδα, οπότε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και οι 2 πλευρές θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να υπάρχει Ελληνικός κορμός και ειδικά παίκτες όπως ο Φλιώνης, ο Πετρόπουλος και πλέον ο Φιλιππάκος, που μπορούν να μείνουν στην ομάδα για χρόνια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X