Συνελήφθησαν τρεις οπαδοί της Μπόκα στη Βραζιλία: Χαιρετούσαν ναζιστικά, έκαναν φωνές μαϊμούς

Συνελήφθησαν τρεις οπαδοί της Μπόκα στη Βραζιλία: Χαιρετούσαν ναζιστικά, έκαναν φωνές μαϊμούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, συνελήφθησαν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, επειδή μιμήθηκαν φωνές μαϊμούς και χαιρέτησαν ναζιστικά, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κορίνθιανς (0-0) για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο στάδιο Neo Quimica Arena και πέρασαν την νύχτα σε αστυνομικό τμήμα, όπου παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας Ασφαλείας της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Δύο εξ΄αυτών, συνελήφθησαν για «φυλετική προσβολή», επειδή μιμήθηκαν κραυγές μαϊμούς μπροστά σε φιλάθλους της Κορίνθιανς και θα πρέπει να πληρώσουν εγγύηση 20.000 χεάις (περίπου 3.700 ευρώ) για να αφεθούν ελεύθεροι, όπως ανέφερε στο CNN Βραζιλίας, ο αρμόδιος επίτροπος για την υπόθεση, ενώ αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από ένα έως τρία χρόνια ή χρηματική ποινή.

Το τρίτο άτομο συνελήφθη για ναζιστικό χαιρετισμό, αδίκημα που τιμωρείται από τρεις έως έξι μήνες κράτηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι δυνατή η αποφυλάκιση με εγγύηση.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X