Η υπόθεση Γιόνσον φτάνει στο τέλος της - Τι εκτιμά η ΑΕΚ

H AEK επιμένει στους χαμηλούς τόνους για Γιόνσον
Photo Credits: INTIME

H αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση του Γενς Γιόνσον έχει ξεκινήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γενς Γιόνσον.

Μάλιστα ο 29χρονος Δανός ήρθε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του και τον ατζέντη του. Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας είδε περισσότερο τις συνθήκες ζωής, ώστε να αποφασίσει εάν θέλει να ζήσει στη χώρα μας, ενώ δεν επισκέφτηκε ούτε την «OPAP Arena», ούτε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Η απόφαση του Γιόνσον αναμένεται άμεσα, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αναμένει ακόμη και σήμερα την τελική του απάντηση.

Η ΑΕΚ εκτιμά πώς όσο περνούν ημέρες τόσο η πλάστιγγα γέρνει προς το «ναι». Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα γράφουν τα ξένα ΜΜΕ η πρόταση της ΑΕΚ (περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο για 4 χρόνια) είναι καλύτερη από αυτές που είχε από ισπανική ομάδα (δεν κατονομαζόταν) και την Μίντιλαντ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην La Liga.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X