Σοϊλέδης: «Ημουν Ολυμπιακός και δέθηκα με την ΑΕΚ» (VIDEO)

Σοϊλέδης: «Ημουν Ολυμπιακός και δέθηκα με την ΑΕΚ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τα παιδικά χρόνια στην Θήβα, όταν και έπαιζε ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα με παπούτσια από το σούπερ μάρκετ.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον Ολυμπιακό, δίχως όμως να μπορεί να παραμείνει συγκεντρωμένος στην καριέρα του. «Όσο εγώ ζούσα την τρέλα στον Ολυμπιακό, η κατάσταση στο σπίτι ήταν δύσκολη, γιατί δύο από τα αδέρφια μου είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά. Με τα πρώτα λεφτά από το συμβόλαιο μου, τους πήγα σε κέντρα αποκατάστασης, όμως εν τέλει εκείνα τα χρήματα πήγαν στράφι, αφού μόλις βγήκαν συνέχισαν να κάνουν τα ίδια!».


Μετά από μια αναφορά στην ποδοσφαιρική του πορεία, “ράγισε” τις καρδιές των συμπαικτών του, αναφερόμενος στο θάνατο του αδερφού και του μπαμπά του. «Την ημέρα που έκλεισα την μεταγραφή στην Στεάουα, με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου για να μου πει ότι πέθανε ο αδερφός μου.

Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα, πάλι καλά που είχα δίπλα μου την γυναίκα μου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Όταν πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ρουμανία, την ίδια μέρα η γυναίκα μου με κάλεσε για να μου πει ότι πέθανε ο πατέρας μου. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, ήθελα να τα παρατήσω. Η κηδεία του ήταν ό,τι χειρότερο έχω νιώσει στην ζωή μου».


Μια ιστορία που ανέφερε ο Άρης για την περιπέτεια του μπαμπά του προκάλεσε τα κλάματα όλων στην αίθουσα, αλλά και το αποσβωλομένο βλέμμα της Ασημίνας, η οποία προφανώς δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X